De geschiedenis van de striptease (11b)

en de macht van de blote venusheuvel. We zijn er bijna met deze vervolgserie:

Vrouwen over naakte vrouwen……Mannen hoeven niet verbaast te zijn dat hun mening hier niet gevraagd is want over het algemeen is deze wel bekend. Er zullen heel weinig mannen zijn die niet graag een blote dame zien! Veel mannen zijn zelfs verbaast te horen dat de meeste vrouwen ook graag ontbloot vrouwelijk schoon zien, veel liever dan een blote man…..!!

“Naakte jonge vrouwen en meisjes zijn gewoon geweldig mooi om van te genieten”, aldus Catrine Glandery (24) Kleuterleidster,” ik ben eens naar een balletopvoering geweest waarbij de meiden spiernaakt waren maar de mannen een tanga droegen. En nee, geen onzin want helemaal blote mannen vind ik niet mooi.

De sensuele bewegingen van de mooie naakte danseressen deden me echt wat en ik stelde me zelfs voor een van hun te zijn. Ik had nog nooit ‘live’ zoveel prachtige blote venusheuvels van zo dichtbij gezien. Allemaal keurig verzorgd, sommige met mooi ‘kortgeknipt’ schaamhaar, andere heuvels helemaal glanzend glad”.

Simone Merter(28) journaliste.”Vroeger werden meisjes die het waagden zich volledig naakt uit te kleden omgeven door manende vingers. Meisjes van lage stand en vulgair werden ze door moraalpredikers genoemd. Zeker de meesten verkochten (en doen dat nog) hun naaktheid voor geld, maar dat doet toch iedereen. Kunstenaars verkopen hun kunstwerken toch ook en dat terwijl vele vrouwenlichamen vele malen mooier zijn dan menig kunstwerk.

Lena Anderson (44) Schrijfster. "Zijn we vergeten dat Striptease ware kunst is….de kunst een heel publiek te vervoeren en te boeien met alleen maar hun lichaam!? Ik kan daar net zo van genieten als van een mooie film of balletuitvoering. Ja zelfs een balletuitvoering zou gewoon met naakte danseressen opgevoerd moeten kunnen".

Beate Sommer (31) Muzieklerares. ”Naakte vrouwen? Geweldig, maar wel in de juiste context! Realiseren we ons eigenlijk wel dat er nagenoeg niemand is die niet graag naar een mooie naakte vrouw kijkt! Een erotische dans, gedanst door sterke, zedelijke en zelfbewuste jonge vrouwen en meisjes die de kunst verstaan om alle kledij te laten vallen. Met sensuele bewegingen van naakte welgevormde, typisch vrouwelijke lichaamsrondingen die onze (ook van ons vrouwen) fantasie opwekken. Wat kan daaraan fout zijn?”

Suzanne Gröter (29) Tandarts assistente Ik ben zelf bij een van de vele vrouwenclubs waar meisjes vanaf 16 en vrouwen tot ongeveer 45 jaar oud samen stripteaselessen volgen onder het motto: ‘Striptease bevrijdt, naakt zijn is vrijheid’. Hier ‘spelen’ we met ons eigen lichaam en worden bewust gemaakt van de schoonheid van ons lichaam.

Niet om seksuele verlangens te bevredigen, want dan zouden we geen 16-jarige toe mogen laten, maar het fijne gevoel te kennen wanneer anderen (vrouwen en meisjes) naar je blote lichaam kijken terwijl je voor ze danst. Want je hebt helemaal geen mannenpubliek nodig om je totale naaktheid te laten bewonderen…,voor een ander publiek heb ik nu (nog) niet de moed om mijn venusheuvel te ontbloten, maar wie weet…!

Sasha Kleinmann (20) Studente. “Ik vind het dapper, je naakt tonen. Meiden die de moed hebben zich kwetsbaar te presenteren verdienen meer respect. Wie van de tegenstanders en de ‘wel willen maar niet durven meiden’, heeft de moed op een podium te gaan staan en zich voor de ogen van vele toeschouwers spiernaakt uit te kleden en bijna te ‘voelen’ hoe alle ogen zich naar haar schoot richten als ze haar prachtige venusheuvel eindelijk ontbloot?”

Claudia Berg (32) Kunstenares „Deze Striptease ‚geschiedenis’ die met recht ook de macht van de naakte venusheuvel beschrijft is een uiterst genot voor mensen die van dans en erotiek houden. En wie houdt daar niet van !? Ik voel me altijd weer bevoorrecht als ik een mooi jong meisje als naaktmodel in mijn atelier heb. Als vrouwen onder elkaar is het allemaal wat losser en kan ik mijn model goed ‘bestuderen’. Als ik dan deze geschiedenis lees voel ik de behoefte een perfecte striptease te beleven of zelf te strippen!

Yvonne Meister (35) Arts „Al in mijn studententijd was ik lid van een meidenclub die voor elkaar erotische dansen opvoerden, zoals Pole-dancing, buikdans, Striptease of ‘gewoon’ naaktdans. Net als bij veel vrouwen/meidenclubs zijn wij hier ’Ladies only’ en kunnen we ongestoord en zonder dom commentaar genieten van wederzijdse vrouwelijke schoonheid tijdens dans of andere voordrachten.

Mannen begrijpen dit vaak niet maar heterovrouwen zien over het algemeen net zo graag vrouwelijk bloot als de meeste mannen en dit is heel gewoon. Jammer genoeg hebben veel mensen nog te veel vooroordelen om als arts te kunnen zeggen dat je striptease als hobby hebt“.

Maria Dreizkes (40) Caféhoudster “Striptease?, kun je je wat lekkerders voorstellen? Twee keer per jaar trakteerde ik mijn klanten hierop maar nu ik veertig ben vind ik het tijd om te stoppen. Het is de beurt aan mijn dochter, ze is nu achttien geworden en wil dit dolgraag van me overnemen. Veel vrienden en vriendinnen van haar zullen hier zeker naar komen kijken, maar ze trekt trouwens toch wel een groter publiek met haar prachtig gevormde lichaam en……- mag ik het verklappen – als het ‘puntje op de i’, haar prachtig gewelfde, haarloze venusheuvel…..

Anita Berber zei het al in 1925”: ‘Striptease is als een verrukkelijk feestmaal….met als toetje een heerlijk zachte venusheuvel”. En dan is er nog mijn eigen mening. Misschien voor de meesten duidelijk genoeg na alles gelezen te hebben. Mijn hobby als stripteasedanseres geeft ook al de nodige antwoorden.

Hieraan kan ik nog (ten overvloede) toevoegen dat ook ik een zwak heb voor de mooie welving aan onze onderbuik die de mooie (bij)naam, venusheuvel heeft en die (ook) ik meestal het mooiste vind zonder enig schaamhaartje. Zo mag mijn publiek mij bewonderen ……. is er iets mooiers op de wereld dan de prachtige welving van een gladde, zachte venusheuvel te mogen bewonderen terwijl het lichaam langzaam en sensueel beweegt …..? ja,…………. deze te mogen strelen”. Met dank aan lovepussy voor de submit