Rondje Nederland: Weer terug in het westen

Er waren al geruchten dat ik dood in huis zou liggen, maar gelukkig is dat niet gebeurd, dus kan ik jullie (hopelijk) weer verblijden met een update, Den Haag deel 2 zullen we maar zeggen.

En aangezien de tekst van Toeps zo heerlijk is voel ik mij niet geroepen zelf wat te schrijven, waarvoor hartelijk dank aan Toeps:

quote:
Wat ook zuigt, is dat we een heul eind met de lieden van Rails opgescheept zaten. Daar wil je echt geen date mee, tenzij je oordoppen meegeleverd krijgt. Ze kwamen luid roepend binnen, dat ze toch al hadden gewonnen, dat ze net zo goed op het strand konden gaan liggen, etcetera. Daarna gingen ze erg vervelend doen tegen Fles, vragen of hij altijd zo was, en of er behandeling voor was. Euh... Laat jezelf nakijken? Op Hoek van Holland Strand werd nog even demonstratief naar het stempelautomaat gerend, zo van "Dit is onze laatste, waaaaah!" Gevolgd door een, nogal weird, dansje.

"Hinnik!" Oh, wij zijn zo leuk!

Toch was het priceless, dat toen Team Rails tussen neus en lippen door liet vallen dat er vandaag een AD verslaggever met ze mee zou reizen, ónze AD verslaggever zich omdraaide en heel verbaasd vroeg: "Goh, wie dan?"

Inderdaad, we hadden een verslaggever bij ons, en later ook nog een fotograaf.

"Euh... VRIM? Baanvak?"

Wie heeft de grootste... Lens.

Het hele soepie op Gouda.

De reis verliep erg voorspoedig, het team wist zelfs op Amsterdam de internationale trein naar Berlijn mee te pikken. Gewoon, voor de lol. Het is trouwens nog hard werken hoor, dat rondje. Zeker als je daarbij ook nog je verzameling stationsbordjes op de foto wil hebben.

En dan nu nog wat extra footage, van de "fotoshoot" op Hollands Spoor:

Van de creatieve knipconducteur, die we ook in het gastenboek hebben laten knippen:

En van Arthur's nieuwe sokken!

Groetjes, Toeps!

P.S. De jongens hebben heul veul eten. Voor nog komende shorecrew: Ze snakken naar iets ongezonds. Chips, cola, redbull...

Tot zover het verslag van onze vliegende reporster, wat ik begreep van Dr_Flash is dat er al snel weer nieuw materiaal binnenkomt voor weer een update.