Dag van de examenkandidaat

De eindexamens komen er weer aan. Naast het Eindexamenforum op FOK! zijn er tal van andere handige sites te vinden ter voorbereiding van die spannende dagen. Zo ook de Dag van de examenkandidaat, een samenwerking tussen de NCRV en het LAKS die op 28 april plaats zal vinden.

Deze dag markeert het symbolische moment waarop de normale schoolperiode wordt afgesloten en alle examenkandidaten alleen nog maar in de boeken zitten om zich voor te bereiden om hun examens. Alle eindexamenkandidaten worden getrakteerd op een interactieve online marathon uitzending met workshops, lezingen, ervaringen die hen kunnen helpen bij de ultieme test van het middelbaar onderwijs. Wat houdt faalangst bijvoorbeeld in en wat kan je er tegen doen? Wat is fraude en wat is het verschil met een handige manier van informatie gebruiken? Wat kun je het beste eten en drinken voor en tijdens je examens?

De uitzending start vrijdag om 10:00, en er is nog plek voor eindexamenleeringen om in de live-uitzending te komen. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailtje naar express@ncrv.nl met je naam en e-mailadres. Of surf naar de website.