Hearthstone: Rastakhan's Rumble

5. Puddington's decks

Het eerste deck dat ik wil uitproberen is een odd elemental mage. Het kan heel goed zijn dat deze twee archetypes het beste apart werken en dat de restricties van Baku the Mooneater een te grote beperking zijn, maar alsnog valt het deck te proberen op de eerste dag van de meta.

Het deck is in grote lijnen hetzelfde als de huidige elemental mage, maar heeft als grootste toevoeging Jin'Alai the Dragonhawk en een aantal kaarten die samenwerken met de odd hero power van mage, zoals Pyromaniac en Daring Fire-Eater. Het moet door de odd hero power niet moeilijk te zijn om tot acht damage te komen met je hero power, waarna je vervolgens Jin'Alai speelt en Raganaros tegelijkertijd krijgt. Het beste is om Jan'Alai te spelen wanneer je al tien mana hebt, omdat Ragnaros een geweldig doelwit is voor Zola the Gorgon. Zola the Gorgon kan ook gebruikt worden op Jan'Alai zelf, Baron Geddon, of Alexstraza. Wanneer je uiteindelijk frost lich Jaina speelt, heb je als het goed is al voldoende elementals op je bord die ervoor moeten zorgen dat je een flinke dosis health erbij krijgt.

 Mage

Hoewel Rogue niet de beste kaarten van de set heeft gekregen wilde ik toch een pirate rogue theorycraften (al is het maar om Noppie's ongelijk te bewijzen mocht het deck toch speelbaar zijn in de toekomstige meta). Het deck heeft een agressief karakter maar ook voldoende ruimte voor combos met Spirit of the Shark, en er zitten ook hints van shuffle rogue in met Faldorei Strider en Lab recruiter. Eventueel kan de Nightmare Amalgam vervangen worden door een ironbeak owl voor de silence tegen taunts.