Win één van de vijf exclusieve PGR3-faceplates!

Night of Xbox Live?
Microsoft gaat op vrijdag 31 maart de Night of Xbox Live (www.nightofxboxlive.nl) organiseren waar je zo veel mogelijk vrienden uit moet nodigen voor een avondje gamen op Xbox Live. Aanmelden gaat via eerdergenoemde website en de persoon die de meeste mensen uitnodigt op zijn party, wint een zeer exclusieve zwarte Xbox 360. Check de website om te zien wat je allemaal kunt winnen en wat je daarvoor moet doen.

Racen maar!
Vorige week gaven we al een exclusieve Xbox 360 plus Project Gotham Racing 3 weg en om op te warmen voor de Night of Xbox Live zullen we een Project Gotham Racing 3-competitie organiseren, waarin we vijf exclusieve PGR3-faceplates voor de Xbox 360 weggeven!

Welke circuits?
We willen de competitie controleerbaar en laagdrempelig houden, dus we hebben ervoor gekozen om iedereen time trials te laten rijden in de C-klasse. We hebben vijf circuits uitgekozen waarop jullie een tijd moeten gaan neerzetten en het opgetelde resultaat van alle vijf de circuits is je uiteindelijke tijd. De mensen met de vijf snelste tijden winnen een exclusieve PGR3-faceplate. Hieronder staan de circuits:
- Park Row (New York)
- Her Majesty\'s Pleasure (Londen)
- Full F1 Circuit (Nurnburgring)
- Shinjuku Speedway (Tokio)
- Spring Mountain Turns (Las Vegas)

Regels
Simpel he? Nou nee, niet helemaal. Om de wedstrijd goed controleerbaar te houden hebben we de volgende regels bedacht:
Je moet geregistreerd zijn bij FOK! en je moet hieronder een reactie plaatsen onder deze special om kans te kunnen maken op één van de vijf faceplates. Het is misschien een leuk idee om in die reactie je gamertag te zetten. Op die manier kan iedereen elkaar toevoegen en zie je de tijden waar je het tegen op moet nemen. Dit is overigens niet verplicht en volledig aan jezelf.
Je moet de beschikking hebben over Xbox Live om mee te doen. Je time trialtijden worden namelijk automatisch zichtbaar op internet. Op die manier kunnen de tijden makkelijk gecontroleerd worden.
Om die controle mogelijk te maken, moeten jullie de volgende twee gamertags aan je friendslist toevoegen: \'pepsi en kokkie\' en \'fliepke\' (zonder de enkelvoudige aanhalingstekens). Wij zullen jullie dan accepteren en vervolgens kunnen we jullie tijden bekijken.
De wedstrijd eindigt zondag 19 maart om 24:00 uur.

We zullen regelmatig updates van de snelste tijden plaatsen dus houd FOK!games tijdens de wedstrijd goed in de gaten. We wensen jullie tenslotte veel succes en met name veel plezier!

Updates:
Eerste tussenstand bekend
Tweede tussenstand bekend
Derde tussenstand bekend