Forza Motorsport Challenges

Ben jij de laatste weken ook helemaal verslaafd geraakt aan Forza Motorsport? Dat komt goed uit want dat zijn wij ook! Het leek ons erg leuk om een wedstrijd te organiseren en dat gaan we dan ook doen! Uiteraard is het wel de bedoeling dat dit op het scherpst van de snede gebeurt en de winnaar van de wedstrijd is de blijde winnaar van een racestuur!

Wat er gaat gebeuren is dat we lekker gaan racen. Omdat we de wedstrijd controleerbaar en laagdrempelig willen houden, hebben we er voor gekozen om jullie time trials te laten rijden. We hebben daarom drie circuits uitgekozen waarop jullie de snelste tijd moeten gaan neerzetten en het opgetelde resultaat van alle drie de circuits is je uiteindelijke tijd. Degene die de laagste tijd neerzet die wint het stuur.

Hieronder staan de circuits waar jullie de snelste tijden voor moeten gaan neerzetten. De circuits hebben allemaal een standaardwagen, waardoor iedereen in dat gebied in principe dus evenveel kans heeft om te winnen:

Time Trial 8
Tokyo Circuit
3.62 km

#3 Z33 (2003 Nissan JGTC #3 Hasemi Motorsport Z33 350Z)

Time Trial 13
Blue Mountains Raceway
4.99 km

Mine\'s R34 (2002 Nissan Mine\'s GT-R (R34) )

Time Trial 16
Silverstone Circuit
5.14 km

#7 Speed 8 (2003 Bentley #7 Team Bentley Speed 8)


Simpel he? Nou nee, niet helemaal. Om de wedstrijd goed controleerbaar te houden hebben we de volgende regels bedacht:
Je moet geregistreerd zijn bij FOK! en je moet je username naar games@fok.nl mailen om kans te kunnen maken op het racestuur.
Je moet de beschikking hebben over Xbox Live om mee te doen. Je time trialtijden worden namelijk via het dashboard opgeslagen en die tijden worden automatisch op internet gepubliceerd. Op die manier kunnen de tijden makkelijk door ons gecontroleerd worden en zijn we er relatief zeker van dat er niet geklooid wordt met tijden.
Om die controle mogelijk te maken, moeten jullie de volgende twee gamertags aan je friendslist toevoegen: \'akelige oogster\' en \'pkwarts\' (zonder de enkelvoudige aanhalingstekens). Wij zullen jullie dan accepteren en vervolgens kunnen we jullie tijden bekijken.
Jullie moeten vóór zondag 5 juni beide gamertags aan je friendslist toegevoegd hebben en een mail hebben gestuurd naar games@fok.nl.
De wedstrijd eindigt zondag 5 juni.

Veel succes en bovenal veel plezier!

p.s. met elkaar lullen over je beste tijden is één van de leukere dingen van gamen dus houd elkaar hieronder vooral op de hoogte van je beste tijden. Je kunt hiervoor ook op het forum terecht, waar we een speciaal topic geopend hebben.