FOK!actie - Steun Enschede !

Zoals iedereen nu wel weet is de ramp die op 13 mei Enschede heeft getroffen er een van immense omvang. Vele mensen zijn dierbaren kwijt geraakt, vele mensen zijn gewond geraakt en nog veel meer mensen zijn al hun bezittingen, inclusief hun huis, kwijtgeraakt.
Wij willen nu als FOK! een actie op touw zetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor de getroffenen van de ramp in Enschede. Deze actie zijn wij begonnen omdat het niet zo kan zijn dat de FOK!kers dit ongemerkt voorbij laten gaan. Wij kunnen met z'n allen een flink bedrag bij elkaar sparen. Geloof me, je maakt er een heleboel mensen gelukkiger mee.

Ons streven is vóór vrijdag 26 mei een bedrag van 10,000 gulden bij elkaar te halen. Mochten we het halen gaan we natuurlijk wel gewoon door tot aan de 26e want elke gulden is momenteel welkom en dringend nodig. Op woensdag 31 mei zal, namens FOK! en al haar bezoekers, de totale opbrengst worden overgemaakt naar Giro 777. Wil je meedoen en je medemens een helpende hand toereiken ?
Ga naar onze frontpage en lees het stukje in de rechterkolom onder de poll. Daar vind je alle informatie en het gironummer waar je donatie naartoe gestuurd kan worden.

Het FOK! team...