Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas

De kracht van Rainbow Six ligt volgens sommigen in de multiplayer mode, en los van het feit dat deze game een fantastische singleplayer ervaring heeft is dat ook nu zo. Neem je eigen gemaakte character online in tal van multiplayer modes of geniet van een goed gecoördineerde co-op game. Alle controls uit de singeplayer ervaring zitten ook in de multiplayer games verwerkt, dus het cover systeem is bijna een must te noemen nu je het moet opnemen tegen andere gamers.

Tijdens je online games verdien je ervarings-punten die naast je stijging in rang ook zorgen voor het unlocken van diverse accessoires. Zo heb je bijvoorbeeld als je de rang korporaal haalt ineens toegang tot nieuwe armor en kleding, of kan je die tactische helm gaan gebruiken waar je zo lang op zat te wachten. Keuzes of resultaat in al die accessoires leiden eerlijk gezegd niet tot iets spectaculairs. Je moet eigenlijk alleen maar rekening houden met mobiliteit en bescherming. Voor de rest kan je eigenlijk aantrekken of gebruiken wat je leuk vindt.

Het multiplayer overzicht:

Singleplayer game - Co-op of terrorist hunt (2-4 spelers, verhaallijn maps)
Multiplayer game - Diverse modes tegen of met elkaar (2-16 spelers, 10 multiplayer maps)


<\/center>

Via Xbox Live speel je Rainbow Six bijna zonder lag en connect problemen. Er is echter nog wel een probleem met laden. Als de host van een multiplayer game een nieuwe map selecteert komt het wel eens voor dat niet iedereen netjes wordt meegenomen naar de nieuwe map, wat resulteert in een herstart. Volgens Ubisoft Montréal wordt hier aan gewerkt en kunnen we deze of volgende week een patch verwachten die dit en andere bugs omtrent de multiplayer omgeving behandeld.