DVD: Dawson's Creek - Seizoen vier

De Afleveringen van seizoen vier

Disc1
401 - Coming Home:
Pacey en Joey keren na hun lange vakantie terug in Capseside en zijn erg onzeker over wat hen te wachten staat.
402 - Falling Down:
Al aan het begin van het nieuwe schooljaar blijkt dat Pacey het waarschijnlijk niet gaat redden. Joey krijgt een baantje in de plaatselijke jachthaven.
403 - Two Gentleman Of Capeside:
Als Capeside wordt getroffen door een orkaan, gaan Dawson en Joey met de boot proberen Pacey en Jen te redden.
Disc2
404 - Future Tense:
Terwijl iedereen druk is met aanmeldingen voor de universiteiten, organiseert Drue een nep-verjaardagsfeestje voor Jen.
405 - A Family Way:
Terwijl Dawson erachter komt dat zijn moeder zwanger is, maakt Joey zich zorgen over haar relatie met Pacey. Jacks seksuele geaardheid zorgt voor problemen als hij een jeugdteam gaat coachen.
406 - Great Xpectations:
Andie brengt haar eigen leven in gevaar als ze net iets teveel feest viert ,omdat ze is toegelaten op Harvard.
407 - You Had Me At Goodbye:
De mogelijkheid om even tot rust te komen is voor Andie de ideale gelegenheid om iedereen bij elkaar te brengen.

Disc3
408 - The Unusual Suspects:
Dawson, Pacey en Joey worden ervan verdacht een stunt te hebben uitgehaald.
409 - Kiss Kiss Bang Bang:
Dawson vraagt meneer Brooks advies over het worden van regisseur. Joey neemt Pacey mee naar een diner van een dure universiteit.
410 - Self-Reliance:
De verhalen van meneer Brooks over zijn verleden, zijn een inspiratie voor Dawson. Pacey wordt gedwongen een besluit te nemen over zijn relatie met Joey.
411 - The Tao Of Dawson:
Pacey probeert de poging van Dawson om zijn zus te versieren te dwarsbomen en Drue's vuile spelletjes houden op als hij en Joey worden opgesloten in een opslagkast.

Disc4
412 - The Te Of Pacey:
Joey's errassingsfeestje voor Pacey veroorzaakt nogal wat spanning en emotionele reacties bij de familie Witter.
413 - Hopeless:
Dawson ziet het helemaal niet zitten om de vrienden van Gretchen te ontmoeten terwijl Joey en Pacey proberen Drue te helpen met een belangrijk afspraakje.
414 - A Winter's Tale:
Terwijl zijn vrienden eigenlijk alleen maar met seks bezig zijn tijdens een ski-vakantie, komt Dawson er achter dat hij is aangewezen als de persoon die moet beslissen over het leven van meneer Brooks.
415 - Four Stories:
Joey en Pacey hebben hun eerste seksuele ervaring. De relatie van Dawson en Gretchen komt in een ander perspectief door het overlijden van meneer Brooks. Jen wordt ondertussen door haar therapeut gedwongen na te denken over haar verleden.
Disc5
416 - Mind Games:
Pacey's en Joey's pogingen om een avondje samen door te brengen biedt mogelijkheden voor Dawson en Gretchen. Jen vraagt Jack haar te helpen bij het bespioneren van haar therapeut.
417 - Admissions:
De vreugde over Joey's toelating tot de universiteit is van korte duur als ze erachter komt wat dat allemaal moet gaan kosten.
418 - Eastern Standard Time:
Voor Senior Ditch Day moeten Dawson en Gretchen een trip naar Maine maken, terwijl Jen en Jopy naar New York gaan voor een ontmoeting met Jen's vader.
419 - Late:
Terwijl Gail zich zorgen maakt over de baby die maar niet geboren wil worden, maakt Joey zich zorgen dat zij misschien ook zwanger is.

Disc6
420 - Promicide:
Terwijl er allemaal mogelijke romances ontluiken, zorgt Capside's senior Prom er ook voor dat de toekomst van twee andere romances op de toch staat.
421 - Separation Anxiety:
Dat Gretchen terug is gegaan naar de universiteit, dwingt Dawson om zelf een belangrijke beslissing te nemen. Jen raakt overstuur wanneer Gram zegt dat ze het huis wil verkopen zodat Jen kan gaan studeren.
422 - The Graduate:
Het afstuderen van de klas van 2001 brengt vrienden en familie bijeen en bereidt hen tegelijk voor op een naderende afscheid.
423 - Coda:
Terwijl Dawson zich klaar maakt om naar de universiteit te verhuizen, maken hij en Joey tijd vrij om afscheid te nemen.