Speelgoed: Spongebob TV-Game

Spongebob TV Game is cool. Hij is niet alleen ontzettend grappig om te zien, maar gezien de prijs-kwaliteit verhouding gewoon een erg goede koop. Waar koop je tegenwoordig nog een leuk nieuw spel voor 30 euro? Bij de Spongebob TV-Game krijg je er 5 en zit er nog een console bij ook. Alleen vier batterijen erin doen (deze zijn niet bijgeleverd), stekkers in je tv en spelen maar. Er zitten vijf leuke spellen op:


Bubble Pop
Bubble Pop heeft wel 50 levels! Het is een spel waarbij je bellen op moet vangen op Spongebob zijn hoofd, waarna ze weer omhoog stuiteren om op deze manier bellen te laten verdwijnen. Als alle bellen weg zijn, ga je naar het volgende level. Erg verslavend!



Invasion of the Hooks
Spongebob moet zijn vriendjes redden die omhoog gehengeld worden. Een vrij makkelijk spel wat je snel door zal hebben. Het heeft echter 20 levels, dus houdt het je wel even bezig.



Sandy's Surf Adventure
Dit spel is het minst gespeeld. Je moet Sandy horizontaal door de zee bewegen en allerlei obstakels proberen te ontwijken.



Patrick and the Maze
Absoluut de favoriet hier in huis. Patrick moet zijn vrienden vinden in het doolhof zonder geraakt te worden door kwallen. Als je het level uitgespeeld hebt krijg je een spel waarin je een melodie na moet spelen om verder te komen. Maze heeft maar liefst 40 levels en is hier dan ook nog niet uitgespeeld.



The Super Chum Bucket
Een leuk, maar lastig platform spel waarin Bob Sandy moet redden. Het spel heeft 40 levels. Maar zoals ik al vermeldde vind ik dit een vrij lastig spel. Je moet een beetje de truc zien te vinden om goed te springen en dergelijke. Ik ben ook nog maar tot het derde level gekomen, dus ik heb nog heel wat speelplezier te gaan.

Een nadeel van de Spongebob TV-Game is dat hij niet de hoogste scores bewaart, maar verder is het een ontzettend leuk kadootje voor de feestdagen dat garant staat voor veel speelplezier. Door de vele levels in de vijf spelen ben je er niet zo snel mee uitgespeeld.


Het is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Bij deze leeftijd zullen sommige spellen echter wat moeilijk blijken, maar Patrick and the Maze en Bubble Pop zijn goed te doen. Grafisch gezien is de Spongebob TV-game erg goed. Ik heb in Engeland wel eens een soortgelijk systeem gespeeld van Activision en dat was bij lange na niet zo mooi. Ook de geluidseffecten zijn stukken beter. De Spongebob TV-Game is geschikt voor jong en oud en krijg van mij een 8!