Game Review: Need For Speed Underground

Grafisch geweld
Grafisch gezien is Need For Speed Underground een typische arcade racer. De intro is heel erg cool om te zien, en zal bij sommige mensen toch wel voor kippenvel zorgen. Ook het racen zelf is erg mooi. De steden waar je doorheen rijdt zien er flitsend uit.
Zodra je een grote crash maakt, zie je in slowmotion hoe je auto alle kanten op vliegt, zeer goed gedaan. Nadeel zit hier ook gelijk, want je zou toch wel enige schade moeten zien, na het rammen van een muur met 120 km/u, lijkt mij. Wat ook erg mooi is wanneer je Nitro gebruikt, en dus in één keer een snelheid boost krijgt, het net lijkt alsof je sneller dan het geluid bent. Heel erg mooie effecten.



Online Gaming!
Na een hoop gedoe lukte het, met wat hulp van de Sony helpdesk, om online te komen met Need For speed Underground. Omdat ik zeer nieuwsgierig was, naar de online opties, merkte ik dat ik meteen de eerste game verloor.
Dit komt omdat je offline auto wordt gebruikt voor online racen. Speel jij dus tegen iemand die al klaar is met het spel, maak je heel erg weinig kans. Wat wel een super optie is, met het online gamen, is dat je samen met de PC gebruikers online tegen elkaar kunt racen. Helaas voor de X-Box gebruikers, kunnen EA en Microsoft niet door één deur wat betreft online gamen op de X-Box.