Party: Carl Cox & Friends

Jay Samuel - 22:00 23:00
Op het moment dat Jay stond te draaien was ik nog thuis mijn kleding bij elkaar aan het zoeken en me razendsnel aan het omkleden. Dankzij radio 538 die het hele feest bijna live heeft uitgezonden kon ik Jay toch nog deels volgen. Jay was naar mijn mening een perfect begin van een spetterende avond. Helaas moest ik de helft van deze set missen omdat ik werd opgehaald.

Kevin Saunderson
- 23:00 00:30
Snel in de auto ook de radio aanzetten, en toen was Kevin Saunderson al bezig om Ahoy' op dreef te krijgen voor Mister Carl Cox himself. Het bass niveau van de speakers werd nog een stapje harder gezet. Tegen het einde van de set van Kevin kwamen wij binnen wandelen, bij de controle hoorde ik het geluid al uit de zaal komen, en ik kon haast niet wachten om naar binnen te gaan. Eenmaal binnen dan sta je toch nog even verbaasd om je heen te kijken hoe ze die Ahoy' wel niet aangekleed hebben. Tijd om een rondje te lopen en de rest ook maar eens te bekijken. Voordat ik het wist was de set van Kevin ook alweer afgelopen en was Michel de Hey aan de beurt. Deze moest en zou ik horen!
Michel de Hey - 00:30 02:00
Het was voor Michel een thuiswedstrijd in Rotterdam. Heeft Michel de Hey trouwens nog een introductie nodig? Zelf vind ik van niet, zelf vind ik hem één van de betere techno-dj's op dit moment. Michel had er kennelijk erg veel zin in en het publiek ook. Binnen no-time was de zaal stampvol en stond iedereen te dansen. Bovenop de bass, die al hard stond, werd nog een schepje extra gedaan. Damn en dat had een effect op het publiek, dat wil je niet geloven. Zelf ben ik even op het deck gaan staan om te kijken hoe vol die zaal dan eigenlijk wel niet was. Geloof me het was vol! Op het moment dat Michel "Seven nation army" van White Stripes instartte, gingen al die handen de lucht in. Echt een kippenvel-moment als je dan over het publiek heen kijkt. Iets mooiers moet er voor een DJ haast niet zijn.

Michel draaide in zijn set de techno waar het publiek echt op zat te wachten leek wel. Hij kreeg het publiek zo makkelijk mee en dat moet een machtig gevoel zijn geweest voor Michel. De anderhalf uur durende set van Michel was eigenlijk zo om, en menige feestganger zal het met mij eens zijn "Eigenlijk was het stiekem te kort!". Na Michel zou Carl Cox komen en hem kennende zal dat wel een spetterende opening worden.