Game Review: DTM Race Driver

Hoe speelt dat?

In DTM Race Driver heb je de keuze uit maar liefst 42 verschillende tour- en racewagens, die allemaal hun eigen plus en minpunten hebben. Die bolides mag je besturen over maar liefst 38 internationale circuits die tot in de details zijn nagebouwd.

Als je , na het bekijken van de intro, dan eindelijk achter het stuur van je verse bolide bent gekropen begint het. Je mag eerst zorgen dat je in het Super Sports kamioenschap voldoende punten haalt, omvia Power Racing in het LOLA wereldkamioenschap terecht te komen. Klinkt simpel toch? Nou... dat valt best tegen!

De kampioenschappen zijn namelijk weer onderverdeeld in verschillende deelkampioenschappen, en voordat je een kampioenschap erop hebt zitten heb je meerdere keren je mailbox geraadpleegd, je familie uitgescholden, van team gewisseld en de ene bolide ingeruild voor de andere, vaak snellere, racebak.


DTM Race Driver laat je tegen vrienden racen op een LAN of over het internet, maar ook als je gewoon alleen wilt spelen kun je je lol op. Losse races, races tegen de klok en races in special cars maken het hele pakket compleet. Je bent wel even zoet voordat je alles gezien en gespeeld hebt in dit spel.


Publisher:Codemasters
Developer:Codemasters
Website:DTM Race Driver
Platform:PC