NFL: Buccaneers ontsnappen storm en verpletteren Saints

De zesde speelweek in de NFL zit er weer op, dus het is weer even tijd om een blik op de wedstrijden te werpen. Nederlandse actie was er weer niet: Thomas Odukoya kwam bij de Tennnessee Titans ook dit keer niet in actie.

De Tampa Bay Buccaneers vertrokken vanwege orkaan Milton, die precies op Tampa af leek te koersen, vroeger dan gebruikelijk naar New Orleans, waar ze het op moesten nemen tegen de Saints. Dat ging bijzonder lekker: quarterback Baker Mayfield stelde Chris Godwin al vroeg in staat een touchdown te scoren, Antoine Winfield maakte een 58-yard fumble return touchdown.

In het tweede kwart kwamen de Saints dankzij een 54-yard punt return touchdown van Rashid Shaheed, een 10-yard touchdown pass van Spencer Rattler op Bub Means en twee field goals terug en namen ze zelfs een voorsprong van 20-17. Mayfield stelde Sean Tucker in staat een 36-yard touchdown te scoren, Alvin Kamara deed namens de Saints wat terug voor een 27-24 ruststand.

In Q3 was het weer raak voor de Bucs: Mayfield bediende Godwin voor 55 yards. Vervolgens gingen de bezoekers in het vierde kwart helemaal los: Mayfield bediende Cade Otton voor een 8-yard touchdown pass, Bucky Irving en Tucker renden er ook nog één binnen voor een verpletterende 27-51 zege voor Tampa Bay.

De New York Jets ontvingen de Buffalo Bills, die dankzij touchdowns van Josh Allen, Mack Hollins en Dawson Knox op 10-20 kwamen. Jets-quarterback Aaron Rodgers zag een hail mary-pass op slag van rust bij Allen Lazard aankomen voor een 52-yard touchdown, maar de Bills hielden stand in de tweede helft en wonnen met 20-23.