FOK! Wat een weer: motregen, later droog

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het op veel plaatsen grijs met vooral in het midden en oosten af en toe motregen. In het noorden en oosten is het plaatselijk mistig. Later kan in het westen de zon even doorbreken. De wind is matig, aan zee vrij krachtig, uit het zuidwesten.

Vanmiddag is er veel bewolking en is de zon maar weinig te zien. Eerst is in het oosten nog wat motregen mogelijk. Verder blijft het droog. Het is met ongeveer 13°C vrij zacht. De wind uit het zuidwesten is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, mogelijk krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanavond is het droog en breiden opklaringen zich van het zuidwesten uit verder over het land uit. In het noord(oost)en blijft het waarschijnlijk de hele avond bewolkt. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig, langs de kust waait het meest vrij krachtig.

Tot morgen!

                   

Vandaag minder regen, we noemen het motregen (Foto: Pixabay)
Vandaag minder regen, we noemen het motregen (Foto: Pixabay) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.