FOK! Wat een weer: regenachtig

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het bewolkt en zijn er perioden met regen. De meeste regen valt in het zuiden. In het zuiden en midden is er weinig wind. Elders staat er een matige, aan de noordkust vrij krachtige wind uit het noordoosten.

Vanmiddag blijft het bewolkt en regent het op veel plaatsen, het meest in het midden en zuiden. De middagtemperatuur blijft rond 8°C steken. Er staat op de meeste plaatsen weinig wind. Aan zee staat er een matige wind uit het noordoosten, in het zuidoosten een matige wind uit het zuidwesten.

Vanavond valt er nog af en toe regen. Er staat op de meeste plaatsen weinig wind. Aan zee staat er een matige wind uit het noordoosten, in het zuidoosten een matige wind uit het zuidwesten.

Komende nacht valt er nog steeds af en toe regen. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. In het noorden staat er weinig wind. In de zuidelijke helft komt de wind uit het westen en is matig.

Tot morgen!

                   

De lente is in aantocht (Foto: DJMO)
De lente is in aantocht in Wormerveer (Foto: DJMO) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.