FOK! Wat een weer: weinig zon, lichte regen

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend raakt het op veel plaatsen bewolkt en hier en daar valt lichte regen. In het midden en zuiden kan de zon ook af en toe tevoorschijn komen. Op enkele plaatsen in het noorden is het eerst nog mistig. In het noordoosten en op het IJsselmeer steekt een matige wind uit het oosten op, elders staat er weinig wind.

Vanmiddag overheerst de bewolking en valt er plaatselijk lichte regen. In het zuiden kan de zon af en toe te zien zijn. De maximumtemperaturen liggen rond de 10°C, in het (uiterste) noordoosten wordt het ongeveer 7°C. In het noorden staat er een matige wind uit het oosten, elders staat er weinig wind.

Vanavond valt er vooral in het midden en noorden soms nog lichte regen. In het noorden en op het IJsselmeer staat een zwakke tot matige oostenwind, elders is er nauwelijks wind.

Komende nacht valt er vooral in de noordelijke helft plaatselijk wat lichte motregen. In de zuidelijke helft ontstaat op veel plaatsen mist. De minimumtemperatuur varieert van rond het vriespunt plaatselijk in het zuiden tot 5°C in de noordelijke helft van het land. In het noorden en op het IJsselmeer staat een matige oostenwind, elders is er weinig wind.

Tot morgen!

                   

Het was en is bewolkt, nu zelfs met regen! (Foto: Charged)
Het is bewolkt, ook met regen! ((Archief(foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.