FOK! Wat een weer: minder fris maar niet droog

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het bewolkt en zijn er perioden met regen en motregen. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind uit het zuiden, windkracht 5-6.

Vanmiddag is het bewolkt en zijn er perioden met regen of motregen. De maximumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind komt uit het zuiden en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Vanavond is het bewolkt en zijn er perioden met regen. De wind uit het zuiden is matig, aan zee eerst nog vrij krachtig.

Komende nacht trekt regen van zuidwest naar noordoost over het land. Vanaf halverwege de nacht wordt het van het zuidwesten uit droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 4°C. Er staat in het begin een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig wind uit het zuiden. De wind neemt overal af naar matig en gaat uit een westelijke richting waaien.

Tot morgen!

                   

De zon gaat onder in Wormerveer en blijft achter de wolken vandaag (Foto: DJMO)
De zon gaat onder in Wormerveer en blijft achter de wolken vandaag (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.