FOK! Wat een weer: regen in het zuiden, droog in het noorden

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het overwegend bewolkt en in het midden en zuiden regent het van tijd tot tijd. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig, langs de zuidwestkust mogelijk hard, windkracht 7.

Vanmiddag is het bewolkt en regent het in het midden en zuiden van het land. In de loop van de middag zal de regen geleidelijk verdwijnen. In het noorden kan later de zon doorbreken. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee krachtig of hard, windkracht 6 tot 7.

Vanavond klaart het langzaam verder op en wordt het op de meeste plaatsen droog. De wind die uit het noordoosten komt, wordt zwak tot matig boven land en vrij krachtig aan zee.

Komende nacht is het droog. Plaatselijk kan er mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt dicht bij het vriespunt, in het noordwestelijk en noordelijk kustgebied blijft de temperatuur ruim boven nul. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.

Tot morgen!

                   

Bewolking boven het Winterswijkse buitengebied (Foto: Anouk)
Bewolking boven het Winterswijkse buitengebied (Foto: Anouk)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.