FOK! Wat een weer: grotendeels droog

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend overheerst de bewolking, vooral in het midden en zuiden. In het noorden schijnt af en toe de zon. Het is op de meeste plaatsen droog, alleen in het zuiden kan plaatselijk plaatselijk wat lichte regen of motregen vallen. De wind waait in het noorden uit het noordwesten, elders uit het zuidwesten en is zwak tot matig.

Vanmiddag is er af en toe zon. Dieper landinwaarts komen er nog enkele lichte buien voor, elders blijft het droog. Met maximaal 9°C in op de Wadden tot plaatselijk 13°C in het zuidwesten is het vrij zacht. De wind waait uit het zuidwesten en is zwak tot matig.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en in het westen kan er later af en toe wat lichte regen vallen. Er staat een matige wind uit het westen.

Komende nacht valt er plaatselijk af en toe regen. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig, aan zee en op het IJsselmeer geleidelijk vrij krachtig, mogelijk krachtig, windkracht 5 à 6.

Tot morgen!

                   

Een vredig uitzicht in de schelpenhoek (Foto: Scherpschutter)
Een vredig uitzicht in de schelpenhoek ((Archief)foto: Scherpschutter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.