FOK! Wat een weer: kans op een bui

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is er in het noordwesten en noorden kans op een bui. In het zuidoosten en oosten zijn er zonnige perioden, elders is het half tot zwaar bewolkt. De wind waait aan zee en op het IJsselmeer matig uit het zuiden tot zuidoosten. Elders is er weinig wind.

Vanmiddag is het eerst droog met perioden met zon. Aan het einde van de middag begint het in het zuiden te regenen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 9°C op de Wadden tot plaatselijk 14°C in het zuidoosten. Er staat weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind, eerst uit het zuidoosten, later uit het oosten.

Vanavond begint met regen in het zuiden van het land. De regen breidt zich uit naar het noorden. Er staat weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer waait een matige wind uit het oosten.

Komende nacht regent het op veel plaatsen. In de tweede helft van de nacht wordt het van het zuiden uit droog. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. Er waait een matige wind, in het noorden uit het oosten, in het zuiden uit het zuidwesten.

Tot morgen!

                   

Regen8 (Foto: Pixabay.com)
Regen, we zullen het vandaag ook nog zien. (Foto: Pixabay.com)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.