FOK! Wat een weer: Een nat begin van 2024

winterbanner

Goede middag en uiteraard de beste wensen voor 2024!

Op verzoek zal het jaaroverzicht van Frutsel op WKN, iets ingekort worden en in een special worden gepost in de eerste week van januari 2024. Het hele overzicht is op het forum terug te lezen in WKN: WKN Jaaroverzicht 2023

Voor nu kijken we, veel later dan normaal , naar wat nieuwjaarsdag ons brengen zal KNMI:

Vanmiddag komen er nog enkele buien voor, een enkele met onweer. Van het westen nemen de buien af en klaart het wat op. De temperatuur ligt rond 8°C. De wind uit west tot zuidwest is matig, aan zee en boven het IJsselmeer krachtig en eerst nog hard, windkracht 6-7.

Vanavond is het eerst op de meeste plaatsen droog. Later gaat het in het zuidwesten regenen. De wind draait van zuidwest naar zuid en is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Komende nacht breidt regen zich van het zuidwesten uit, uit over het hele land. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het zuidwesten tot 3°C in het noordoosten en wordt al aan het begin van de nacht bereikt. De wind komt uit een zuidelijke richting en is overwegend matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

                   

 

Een winterse blauwe lucht inclusief kaal takkenwerk (Foto: Ouwesok)
Een winterse blauwe lucht inclusief kaal takkenwerk (Foto: Ouwesok)

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.