FOK! Wat een weer: een enkele bui

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt met vooral in de kustprovincies een enkele bui. De wind komt uit zuidwest en is boven land matig, aan zee vrij krachtig, mogelijk krachtig, windkracht 5-6.

Vanmiddag is het wisselend bewolkt met vooral in het noorden een enkele bui. In de tweede helft van de middag komen er meer buien. De middagtemperatuur ligt rond 11°C. De wind is zuidwestelijk en matig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Vanavond zijn er overal weer buien. De meeste buien komen in het noorden voor, hierbij is kans op onweer, hagel en windstoten. In het zuidoosten blijft het mogelijk droog. De wind is west tot zuidwest en matig, aan zee en op het IJsselmeer overwegend krachtig, windkracht 6.

Komende nacht zijn er in de noordelijke helft buien, in het zuiden blijft het droog. De minimumtemperatuur wordt 7°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. Langs de kust staat een krachtige westenwind, windkracht 6.

Tot morgen! 

                   

 Herfst....
Herfst....

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.