FOK! Wat een weer: regen, buien en neerslag

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het overwegend bewolkt en regent het van tijd tot tijd. De zwakke tot matige wind komt uit richtingen tussen oost en zuid.

Vanmiddag overheerst de bewolking en trekken er buien over het land. Langs de westkust is daarbij onweer mogelijk. In de loop van de middag breekt de zon in het zuiden af en toe door. De wind komt uit een zuidelijke richting en is zwak tot matig, in het zuidwestelijk kustgebied aanvankelijk ook vrij krachtig. De maximumtemperatuur ligt tussen 11°C in het noorden en 14°C in het zuiden.

Vanavond is het half bewolkt en komen er nog steeds buien voor, langs de kust mogelijk met onweer. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig.

Komende nacht is het half tot zwaar bewolkt. Vooral in de kustgebieden is er kans op een bui, mogelijk met onweer. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De wind komt uit een zuidelijke richting en is zwak tot matig. Langs de westkust wordt de wind mogelijk krachtig, windkracht 6.

Tot morgen! 

                   

Herfstig paadje ( Foto: Pixabay)
Herfstig paadje ( Foto: Pixabay)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.