FOK! Wat een weer: periode met regen

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt. Vooral in het noorden kan het nog af en toe regenen. De zuidelijke wind is matig, aan de kust vrij krachtig

Vanmiddag is er vrij veel bewolking en kan het hier en daar regenen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 9°C in het (uiterste) noordoosten tot plaatselijk 20°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidoosten en is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanavond is het bewolkt en zijn er perioden met regen. De wind komt uit oost tot zuidoost en is matig, in het noordelijk kustgebied krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.

Komende nacht komt er nog een enkele bui voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het noordoosten tot 14°C in het zuiden. De wind komt uit een oostelijke richting en is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer krachtig of hard, windkracht 6 tot 7.

Tot morgen! 

                   

 Op naar de pot met goud! (Foto: DJMO)
Op naar de pot met goud! (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.