FOK! Wat een weer: droog, later regen

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is er hier en daar wat zon. Het blijft droog. Er staat een matige oostenwind. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind (vrij) krachtig.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 11°C in het noorden en 18°C in het zuiden. Er staat een matige oostenwind. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanavond wordt het overal bewolkt. Vanuit het zuidwesten trekt een regengebied langzaam verder naar het noordoosten. Er staat een matige oost tot zuidoosten wind. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind krachtig of hard, windkracht 6 tot 7..

Komende nacht zijn er perioden met regen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het noordoosten tot 12°C in het zuiden. De wind komt uit een zuidelijke richting en is matig, langs de kust (vrij) krachtig en eerst nog af en toe hard, windkracht 7.

Tot morgen! 

                   

 Afgelopen week, toe het nog warm was (Foto: Anouk)
Afgelopen week, toe het nog warm was (Foto: Anouk)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.