FOK! Wat een weer: minder buiig

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend komen er in de kustgebieden enkele lichte buien voor. Landinwaarts is het grotendeels droog. Er is vrij veel bewolking, maar vooral in het zuidoosten breekt de zon af en toe door. Er is weinig wind. Aan zee staat een matige wind uit west tot noordwest. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig.

Vanmiddag komt er alleen in het noorden en noordwesten nog een lichte bui voor. In de rest van het land blijft het droog. Aan het einde van de middag wordt het overal droog. Er is vrij veel bewolking. Het wordt ongeveer 13°C. Er staat weinig wind, maar aan zee en op het IJsselmeer staat eerst nog een matige wind uit verschillende richtingen.

Vanavond is het droog. Aan het einde van de avond ontstaat er vooral in het noorden en oosten plaatselijk mist. Er staat weinig wind, maar aan de westkust en op het IJsselmeer steekt een matige wind op uit het oosten.

Komende nacht ontstaat er vooral in het noorden, midden en oosten mist. Het blijft droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 0°C plaatselijk in het noorden en 7°C aan de Zeeuwse kust. Er is weinig wind, op een matige wind uit het oosten aan de westkust na.

Tot morgen! 

                   

 Het plein van Spanje (Foto: DJMO)
Het plein van Spanje (Foto: DJMO) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.