FOK! Wat een weer: bewolkt maar droog

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend blijft het vrijwel overal droog. Er is eerst tamelijk veel bewolking, maar in de loop van de ochtend schijnt de zon vooral in de noordelijke helft af en toe. De wind komt uit uiteenlopende richtingen en is zwak tot matig.

Vanmiddag is de zon af en toe te zien. Het is droog. In het zuidwesten kan het 21°C worden, in het noorden blijft het kwik bij 16°C steken. De wind is zwak tot matig uit oost tot noordoost.

Vanavond neemt de bewolking weer toe. Het blijft vrijwel overal droog. De wind draait van oost naar zuid en is zwak tot matig.

Komende nacht valt er plaatselijk wat regen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van plaatselijk 12°C in het oosten tot 17°C aan zee. De wind is matig uit zuidwest tot west. Aan zee is de wind matig tot vrij krachtig uit het westen. In het noordelijk kustgebied is de wind soms krachtig, windkracht 6.

Tot morgen! 

                   

Een flinke bui boven de Waddenzee (Foto: aloa)
Een buitje boven de Waddenzee bij Harlingen (Foto: aloa) 

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.