FOK! Wat een weer: droog, zomers in het zuiden

herfstbanner

Goede morgen!

Even had ik een uitstapje gemaakt, een korte onderbreking van de werkzaamheden maar zoals gister aangekondigd vandaag gewoon weer terug. Mijn dank gaat uit naar Stephan5 voor het waarnemen, FOK! voor de publicatie en Tim Berners-Lee. Zonder hen was dit niet gelukt. Goed, en dan nu het weer voor de maandag.

Vanochtend schijnt in het midden en zuiden de zon, in het noordwesten en noorden is er wat meer bewolking. Het blijft droog.

Vanmiddag is het droog en zijn er perioden met zon, in het westen en noorden is er wat meer bewolking aanwezig. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt het overdag 20°C op de Wadden tot plaatselijk 26°C in Limburg.

Vanavond is het op de meeste plaatsen droog. De zuidwestenwind draait naar zuid tot zuidoost en is overwegend matig.

Komende nacht is het op de meeste plaatsen droog. Het wordt een warme nacht met temperaturen tussen 15°C in het noorden en 20°C in het zuiden. De zuidoostenwind is eerst matig, draait in de loop van de nacht naar zuidwest en neemt langs de zuidwestkust toe naar krachtig tot hard, windkracht 6-7 met kans op windstoten rond 70 km/u.

En dit dan weer met dank aan het KNMI want als ik het zelf zou moeten ontdekke, hadden we morgen het weerbericht van vandaag.

Tot morgen! 

                   

 

Het Purmerends stadhuis onder de grijze bewolking (Foto: Pukeko)
Het Purmerends stadhuis onder de grijze bewolking (Foto: Pukeko) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.