FOK! Wat een weer: buien met onweer maar ook zon

herfstbanner

Goedemorgen!

Vanochtend zijn er in het westen en midden veel buien met een kans op onweer. In het oosten komt slechts een enkele bui voor. Er is vrij veel bewolking. Boven land komt de wind uit het zuidwesten en is deze matig. In de kustgebieden staat een matige tot vrij krachtige wind uit het noordwesten.

Vanmiddag wisselen zon en buien elkaar af. Plaatselijk is er een kans op onweer. De meeste buien vallen in het oosten en eerst ook in het midden van het land. In het westen wordt het in de loop van de middag op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt rond 17°C. De wind draait van zuidwest naar noordwest en is overwegend matig.

Vanavond valt er in het midden plaatselijk nog een bui, maar verder is het droog en klaart het op. De wind komt uit westelijke richtingen en gaat boven land liggen, maar blijft aan de kust matig waaien.

Komende nacht blijft het vrijwel overal droog. In het oosten ontstaat er plaatselijk mist. De minimumtemperatuur loopt uiteen van ongeveer 12°C in de kustgebieden tot plaatselijk 5°C in het noordoosten. De wind komt uit het zuiden en is langs de kust matig en later soms vrij krachtig.

Tot morgen!

Rolwolk in Assendelft (Foto: Jippie)
Rolwolk in Assendelft (Foto: Jippie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.