FOK! Wat een weer: de herfst begint met regen

herfstbanner

Goedemorgen!

Vanochtend schijnt de zon in het oosten misschien nog even. Elders begint de ochtend al bewolkt en gaat het van het westen uit regenen. De zuidelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6. Aan het einde van de ochtend draait de wind in het westen naar west en neemt af naar zwak tot matig.

Vanmiddag is het bewolkt en regent het op veel plaatsen. Soms regent het stevig door. In het uiterste oosten wordt het nog 21°C, in de regen daalt de temperatuur naar 17°C. De wind is zwak tot matig uit uiteenlopende richtingen.

Vanavond regent het in het oosten. In het westen wordt het tijdelijk droog, maar daar volgen later weer enkele buien. Eerst is er weinig wind, in de loop van de avond wordt de wind zuidwest en zwak tot matig.

Komende nacht zijn er enkele buien. De minimumtemperatuur wordt 12°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, langs de kust vrij krachtig.

Tot morgen!

Uitziht vanaf het visscherspad in Zuid-Kennemerland (Foto: DJMO)
Uitzicht vanaf het visscherspad in Zuid-Kennemerland (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.