FOK! Wat een weer: regen, later droog

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend is het in het midden en zuiden bewolkt en regent het af en toe, vooral in het zuidoosten regent het af en toe stevig door. Er is daar een kleine kans op onweer. In het noorden blijft het waarschijnlijk droog en is er wat zon. Boven land is er weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit een oostelijke richting.

Vanmiddag trekt de regen in het zuiden weg. In het noorden is er ruimte voor de zon, elders overheerst de bewolking. Later volgt er in het (zuid)westen weer een enkele bui, mogelijk met onweer. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C in het noorden tot 22°C in het zuidwesten. Er staat in het zuiden een zwakke tot matige wind uit een zuidelijke richting, elders is de wind zwak tot matig uit een oostelijke richting.

Vanavond schijnt af en toe de zon en valt er met name in de zuidelijke helft een enkele regen- of onweersbui. Er staat weinig wind.

Komende nacht valt er in het zuiden en oosten nog een enkele bui. Verder ontstaat er vooral in het midden en zuiden op veel plaatsen (dichte) mist. Het koelt af naar 15°C in het zuiden tot 12 °C in het noordoosten. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Tot morgen!


Ouwesok legde dit fraaie buitje op de gevoelige plaat (Foto: Ouwesok)
Ouwesok legde dit fraaie buitje op de gevoelige plaat (Foto: Ouwesok)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.