FOK! Wat een weer: droog, zonnig en warm

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend zijn er perioden met zon en blijft het droog. Langs de westkust zou er wat bewolking kunnen voorkomen. De zuidwestelijke wind is aan de kust af en toe matig, verder landinwaarts is er weinig wind.

Vanmiddag is het zonnig en droog. Langs de westkust kan er wat bewolking voorkomen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 23°C op de Wadden tot plaatselijk 28°C in het zuidoosten. In het zuiden staat er weinig wind, in het midden en noorden staat er een matige wind uit een westelijke richting.

Vanavond zijn er enkele wolkenvelden en het blijft droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit een noordwestelijke richting. In de loop van de avond valt de wind nagenoeg weg.

Komende nacht 
Kan er vooral in het noorden mist ontstaan, deze kan mogelijk verkeersbelemmerend zijn. De minimumtemperatuur varieert van rond 10°C in het noorden tot 18°C plaatselijk in het zuiden. Er staat nagenoeg geen wind. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

De familie Zwaan komt er aan (Foto: DJMO)
De familie Zwaan komt er aan (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.