FOK! Wat een weer: op het zuiden na droog

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend lost de mist op en zijn er zonnige perioden. In het zuiden is er meer bewolking. Het blijft vrijwel overal droog, alleen in Limburg is er een kans op een bui. Er steekt een zwakke tot matige wind uit het noordoosten op.

Vanmiddag zijn er zonnige perioden. In het (uiterste) zuidoosten kan een bui vallen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 22°C in het noordelijk kustgebied tot ca. 25°C in het zuiden. Er staat een zwakke tot matige wind uit een noordoostelijke richting. Langs de westkust wordt de wind noordelijk.

Vanavond is het in het zuidoosten bewolkt. Elders zijn er opklaringen. Het blijft vrijwel overal droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten.

Komende nacht is er in de zuidoostelijke helft plaatselijk een bui mogelijk. Elders blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 10°C in het noorden en 17°C in het zuidoosten. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.  (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Een druilerig Amsterdam (Foto: DJMO)
Een druilerig Amsterdam (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.