FOK! Wat een weer: regen, buien en neerslag

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend is het zwaar bewolkt met buien. De wind is westelijk, matig, aan de westkust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. Aan de zuidwestkust zijn zware windstoten tot 75 km/uur mogelijk.

Vanmiddag zijn er buien, maar in de tweede helft van de middag wordt het in het westen droger met af en toe zon. In het oosten is er plaatselijk kans op onweer. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C. De wind komt uit het westen en is matig, aan de westkust krachtig, windkracht 6.

Vanavond zijn er in het oosten eerst nog enkele buien. In de rest van het land blijft het op de meeste plaatsen droog met nog af en toe zon. De westenwind neemt vooral boven land sterk af.

Komende nacht is er in de kustgebieden nog een enkele bui. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 15°C aan de kust tot 11°C plaatselijk landinwaarts. Aan de kust staat een matige westenwind. Landinwaarts staat er weinig wind. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Prachtige lucht op de Purmerdijk (Foto: Pukeko)
Prachtige lucht op de Purmerdijk (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.