FOK! Wat een weer: de zon komt even kijken

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend is er veel bewolking. De kans op een bui neemt van het westen uit toe. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de westkust af en toe vrij krachtig.

Vanmiddag is er vooral in het zuidoosten kans op enkele stevige onweersbuien. Bij de buien is ook kans op hagel. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden. Aan het einde van de middag trekken de buien naar het oosten weg. Hierdoor geldt code geel in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland van 14:00 tot 17:00 

Vanmiddag trekken er enkele stevige buien van west naar oost. Vooral in het oosten is er kans op onweer. Later breekt in het westen de zon meer door. De middagtemperatuur wordt ongeveer 22°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de zuidwestkust af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanavond zijn er opklaringen. In het noorden komt nog een bui voor. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de zuidwestkust af en toe vrij krachtig.

Komende nacht is het aanvankelijk meest droog. Aan het einde van de nacht kan er in het westen een bui voorkomen. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 13°C. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig, aan de westkust af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Het werd even donker maar het bleef droog (Foto: Anouk)
Het werd even donker maar het bleef droog (Foto: Anouk)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.