FOK! Wat een weer: stilte na de storm

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goede morgen!

Zijn we een beetje bijgekomen van Poly? Het noorden heeft hier aanzienlijk meer last van gehad dan het zuiden, dat voorop gesteld. In mijn omgeving waar code geel was had dat niet gehoeven mijn inziens, elders was code rood naar verschillende meningen te laat afgegeven. In ons kikkerlandje waren de verschillen dus groot. Je zou het maar moeten beslissen, door alle meningen zal je het nooit goed doen.

Vandaag is het een rustige dag, vanochtend is er af en toe zon en blijft het droog op de meeste plaatsen. De wind komt nog wel uit het zuidwesten maar is zwak tot matig. Vanmiddag is in het noorden een buitje mogelijk, het wordt tussen de 18 graden op de wadden tot 22 landinwaarts.

Vanavond zijn er opklaringen, blijft het droog en is er weinig wind, zo ook in de nacht naar vrijdag. De komende dagen wordt het weer flink warm, morgen tussen de 24 en 30 graden, zaterdag in het grootste deel van het land tropisch met temperaturen (ruim) boven de 30 graden. Na het weekend daalt de temperatuur weer, ik denk niet dat het tot lokale hittegolven komt, maar je weet maar nooit!

Tot morgen!

 Veel bomen vol in het blad hielden het niet meer tijdens Poly (Foto: DJMO)
Veel bomen vol in het blad hielden het niet meer tijdens Poly (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.