Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition aangekondigd

Square Enix maakt bekend dat Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition op 7 april 2022 digitaal beschikbaar komt voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en Steam.

Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition laat spelers een avontuur beleven dat de grenzen van tijd en ruimte overschrijdt, dit keer met verbeterde illustraties van de originele character designer Nobuteru Yuuki, geremasterde muziek van de beroemde composer Yasunori Mitsuda, 3D-modellen in HD en diverse nieuwe features.

Volg het verhaal van Serge, die in een andere wereld belandt, waar hij het verband ontdekt tussen zijn bestaan en de toekomst van zijn planeet. Dit klassieke verhaal over avontuur en vriendschap laat spelers door de tijd reizen met een van de grootste en meest diverse casts van speelbare personages ooit in een RPG. De speler kan een team samenstellen uit meer dan 40 potentiële metgezellen, elk met hun eigen elementgevoeligheid en unieke vaardigheden. Naast de hoofdgame bevat deze editie ook "Radical Dreamers - Le Trésor Interdit -", een text-based adventure die in 1996 voor Sattelaview werd uitgebracht en de achtergrond van het verhaal schetst.