FOK! Wat een weer: mogelijk mist

herfstbanner

In de kustgebieden is het vanochtend wisselend bewolkt met een enkele bui. Verder landinwaarts is het opgeklaard en zijn enkele mistbanken ontstaan. In de loop van de ochtend lost de mist overal op. Vanmiddag is er een afwisseling van zon en stapelwolken en kan er overal een bui voorkomen. De maximumtemperatuur ligt rond 11°C. De west- tot noordwestenwind is zwak tot matig, langs de kust aanvankelijk vrij krachtig. In de middag en avond wordt de wind west tot zuidwestelijk.

Komende nacht raakt het op de meeste plaatsen bewolkt en verspreid over het land komen een paar buien voor. De minimumtemperatuur varieert tussen ca. 8°C in de kustprovincies en 4°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is zwak tot matig, aan zee westelijk en matig tot vrij krachtig.

Zaterdag is het overwegend bewolkt en lokaal valt lichte regen of komt een bui voor. De maximumtemperatuur ligt rond 11°C. De zuidwestenwind is matig. Aan zee en op het IJsselmeer krachtig, in het noordelijk kustgebied hard. (Bron: KNMI)


Charged in Amsterdam was op een mooi plekje, qua lucht. (Foto: Charged)
Charged was in Amsterdam op een mooi plekje, qua lucht. (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.