Giel Beelen en Jeroen van Inkel naar NPO Radio 2

Giel Beelen en Jeroen van Inkel zullen vanaf komend najaar te horen zijn op NPO Radio 2. Beelen is nu nog te horen op Radio Veronica waar zijn contract dit najaar afloopt en Van Inkel komt over van NPO Radio 5.

Een maand geleden verklaarde Beelen tegenover het AD nog dat zijn aflopende contract bij Veronica verlengd zou worden maar dat lijkt dus niet doorgegaan te zijn. De oud 3FM-DJ zal op Radio 2 elke werkdag van 4.00 tot 6.00 uur in de ochtend te horen zijn.

Radiolegende Van Inkel is nu verantwoordelijk voor de ochtendshow op NPO Radio 5 en zal bij zijn nieuwe zender in het weekend te horen zijn tussen 7.00 en 10.00 uur in de ochtend met Rinkeldekinkel.

Naast deze twee opmerkelijke transfers zijn er vanaf komend najaar nog een aantal kleine verschuivingen in de programmering van Radio 2. 

Emmely de Wilt zal op in het weekend te horen zijn van 10.00 tot 12.00 uur met Het Oor Wil Ook Wat. Frank van ’t Hof zal elke zondagmiddag een programma gaan presenteren over liefde met de naam 'Hofleverancier van de liefde'. Rob Stenders en Leo Blokhuis zijn aansluitend te horen met De Verrukkelijke 15 tussen 16.00 en 18.00 uur.

Alle veranderingen gaan begin oktober in.