MLB: Red Sox via drie homeruns Betts naar winst, Braves kloppen Mets

De honkballers van de Boston Red Sox zijn nog altijd lekker bezig in de MLB. Na een zege en nederlaag werd de thuisserie tegen de Kansas City Royals woensdag afgesloten met een overwinning: 5-4.

Vooral Mookie Betts schitterde weer bij de Red Sox. De 25-jarige buitenvelder is offensief een van de beste spelers in de MLB dit seizoen en tegen de Royals liet hij dat nog maar eens zien: Betts begon met een enkele honkslag en mepte vervolgens drie keer achter elkaar een bal de tribunes in, waarmee de Red Sox op weg werden geholpen naar de 5-4 zege.

De Atlanta Braves hebben in de topper tegen de New York Mets wederom een zege geboekt. Dinsdag waren de Braves met Ozzie Albies met 2-3 te sterk in New York, woensdag ging de ploeg er met een 0-7 overwinning vandoor in het duel tussen de nummers twee en vier van de National League. 

De Mets lieten de New Yorkse eer liggen, de Yankees deden het beter. Op bezoek bij de Houston Astros werd de derde van vier onderlinge duels deze week gewonnen, nadat de Yankees ook wedstrijd twee al pakten. Pitcher Luis Severino van de Yankees gooide de eerste complete game uit zijn loopbaan - een wedstrijd waarin een pitcher alle innings voor zijn rekening neemt - en Giancarlo Stanton kende met twee homeruns een puike wedstrijd.

Uitslagen MLB woensdag
Boston Red Sox - Kansas City Royals 5-4
Cleveland Indians - Texas Rangers 12-4
Detroit Tigers - Tampa Bay Rays 3-2
Minnesota Twins - Toronto Blue Jays 4-0
St.Louis Cardinals - Chicago White Sox 3-2
Chicago Cubs - Colorado Rockies 2-11
San Francisco Giants - San Diego Padres 9-4
Washington Nationals - Pittsburgh Pirates 9-3
Cincinnati Reds - Milwaukee Brewers 1-3
Miami Marlins - Philadelphia Phillies 0-6
New York Mets - Atlanta Braves 0-7
Houston Astros - New York Yankees 0-4
Arizona Diamondbacks - Los Angeles Dodgers 1-2
Los Angeles Angels - Baltimore Orioles 10-7
Seattle Mariners - Oakland Athletics 2-3

Betts is de jongste speler ooit die in vier wedstrijden drie homeruns sloeg (Bron: YouTube)