McGregor vernietigt Mayweather tijdens tweede persconferentie

Dinsdag tijdens de eerste persconferentie ter voorbereiding van het gevecht tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather werd McGregor nog verrast door de ambiance die de Showtime-promoter neer had gezet, maar woensdagavond in Toronto was McGregor weer helemaal terug.

Blijkbaar had de MMA-superster zich in het vliegtuig goed voorbereid, want de koning van de trash talk had zijn eigen microfoon meegenomen om er zeker van te zijn dat deze niet werd afgesloten. De grote baas van organisator Showtime, Stephen Espinoza , kreeg voor dat afsluiten van de microfoon tijdens de eerste personferentie van McGregor een veeg uit de pan. 'Jij vieze wezel! Ik zie het in je ogen, je bent een wezel!'.

Het publiek was vanaf het begin op de hand van McGregor en de Ier wist de Canadezen al na een minuut luidkeels 'Fuck the Mayweathers!' te laten schreeuwen. McGregor voelde zich vanaf het begin op zijn gemak op het podium. 

Daarna ging het snel. McGregor, trots op zijn gevoel voor mode en spektakel, ging nog even door over de kledingkeuze van zijn toekomstige tegenstander in de ring. Ook de tas met geld, die de bokser altijd met zich meedraagt, werd besproken. 'Je zeult altijd een schooltas mee, maar je kan niet eens lezen! Kijk naar die kleren. Je ziet eruit als een 12-jarige breakdancer! Je bent verdomme veertig!'

Mayweather probeerde het publiek aan zijn kant te krijgen, maar het benoemen van de Canadese vlag als zijnde de 'Toronto flag', zorgde ervoor dat ook de laatste trotse Canadees zich aan de kant van de Ier schaarde.

Op het moment dat McGregor de geldtas van Mayweather afpakte was het helemaal gedaan voor de Amerikaanse bokser. 'Vijfduizend dollar?! Zit er maar vijfduizend dollar in?!! Ga toch weg man.' Pogingen van Mayweather om daar tegenin te gaan werden weggehoond door het publiek.

Het was vermakelijk in Toronto, 26 augustus staan beide heren in Las Vegas in de ring voor het fysieke gevecht, maar eerst nog twee andere shows. Donderdag is het circus in New York en vrijdagavond in Londen. Voorlopig staat het 1-1.

Hieronder een iets langere samenvatting met hoogtepunten van de show in Toronto.


Hoogtepunten MayMac-persconferentie (Bron: Youtube)