Nieuwe Assassin's Creed-merchandise in de Legacy Collection

Ubisoft heeft nieuwe bustes onthuld die deel uitmaken van de Legacy Collection: een verzameling van alle belangrijke personages uit de Assassin’s Creed-serie. Ook de ‘Leap of Faith’ figurine is in de Uplay Shop verschenen.

Deze ‘Leap of Faith’ beeldt Ezio Auditore da Firenze af, die van de ruïnes van een kerk naar beneden duikt. Het beeldje is 39 cm hoog. Dit is de eerste figurine met de typische ‘eagle dive’.

Ubicollectibles kondigt verder aan dat de nieuwste bustes van Altaïr Ibn-La’Ahad en Ezio Auditore da Firenze vanaf 5 juli 2016 verkrijgbaar zijn en deze vanaf vandaag te pre-orderen zijn.

Altaïr, die we kennen uit de eerste episode van de Assassin’s Creed-serie, is uitgerust met zijn werpmessen en buidelzakken en draagt schouderbescherming die zijn welbekende mes onthult. Deze 19 centimeter hoge Altaïr buste is ook verkrijgbaar in een gelimiteerde ‘Bronze Edition’.

Ezio Auditore wordt afgebeeld als hoe hij eruit ziet tijdens zijn reizen naar Masyaf en Constantinopel in Assassin’s Creed Relevations. De buste beeldt de 52-jarige Meester Assassin uit met schouderbescherming en een geborduurde kap.

Alle drie deze bustes zijn te pre-orderen in de Uplay Shop. Ze kosten op dit moment 115 euro per stuk door een kortingsactie. De Leap of Faith-figurine kost 60 euro.