City wint weer eens een uitwedstrijd

Manchester City heeft zaterdagavond afgerekend met een heus 'uitcomplex'. De nummer drie van de Premier League kwam met de schrik vrij bij Watford en boekte na zes mislukte pogingen eindelijk weer eens een zege op vreemde bodem in de Premier League (1-2).

City dankte de zege aan twee doelpunten binnen drie minuten in de slotfase van een vermakelijk duel. Yaya Touré mocht in de 82e minuut de gelijkmaker vieren. Sergio Agüero kopte zijn ploeg even later naar de winst. Het elftal van Manuel Pellegrini maakte overigens alle drie de doelpunten. Watford kwam op voorsprong door een eigen doelpunt van Aleksandar Kolarov, die een hoekschop van Ben Watson tot achter zijn eigen doelman verlengde.

Watford voetbalde zonder de geschorste Nathan Aké. Steven Berghuis zat het hele duel op de bank. City blijft de nummer drie van de ranglijst, met een achterstand van drie punten op koploper Arsenal dat zaterdagmiddag al Newcastle United versloeg (1-0). Leicester City heeft na het gelijke spel met Bournemouth (0-0) twee punten minder dan de koploper uit Londen.

City wint weer eens een uitwedstrijd (Foto: ANP)