FOK! Wat een weer: droog en zonnig

We gaan een vrij zonnige dag tegemoet. Het blijft vrijwel overal droog en de middagtemperatuur is circa 9 graden, wat vrij aangenaam is voor de tijd van het jaar. De wind is gedraaid naar het zuidoosten en is matig boven land, en vrij krachtig aan de kust. Later op de avond neemt de kans op bewolking vanuit het westen toe. 

Zon op: 08.48 uur
Zon onder: 16.36 uur

Tijdens een wandeling van 14 kilometer eergisteren maakte qltel de onderstaande foto's. De eerste is van de rivier de Niers, en de tweede is van een oorlogskerkhof. 

Rivier de Niers (Foto: qltel)
Rivier de Niers (Foto: qltel)

Oorlogskerkhof (Foto: qltel)
Oorlogskerkhof (Foto: qltel)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 2006 nam Sonja Barend na ruim veertig jaar televisie maken, afscheid van de televisie. 

* In 2006 werd Saddam Hoessein geexecuteerd. Hij werd om 04.00 uur Nederlandse tijd opgehangen. 

* In 1947 deed de Roemeense Koning Michael afstand van zijn troon. In een door hem afgelegde verklaring deed hij dit onder  druk van de communisten, 

* In 2006 zonk de Senopatie Nusantara in Indonesie. Bij de ramo kwamen honderden mensen om het leven. Overlevenden hebben zich op vlotten en in reddingsboeien in veiligheid gebracht. Na 9 dagen werd nog een vlot met 15 overlevenden opgepikt door een vrachtschip. 

.