FOK! Games top 100 allertijden 2015-editie

De user Beathoven heeft begin deze maand gevraagd wat de FOK!users hun top 100 games waren en gisteren was de deadline. Vandaag heeft hij de uitslag bekend gemaakt wat de top 100 onder de users is.

De top 100 bestaan uit games die op de NES uitkwamen tot games die dit jaar nog zijn uitgekomen. Remakes en dergelijken worden bij het origineel opgeteld. Ook heeft Beathoven erbij gezet welk rank de spellen hadden in het jaar 2009. Zo stond The Elder Scrolls III: Morrowind in 2009 op de 50ste plek, maar dit jaar staat het op nummer 17. 

De top drie ziet er iets anders uit dan vergeleken met 2009. Zo staat Super Mario Bros 3 uit 1988 nu op nummer één, World of Warcraft op nummer twee en The Legend of Zelda: Ocarina of Time staat weer op nummer drie. Als je de gehele lijst wil lezen kun je hier klikken. 

Wat vinden jullie van de lijst? Hadden jullie het zo verwacht of missen jullie nog iets? Absoluut niet eens met de top drie of speel je World of Warcraft al sinds de launch? Je kunt je mening hieronder of op het forum plaatsen. 

Alle users die eraan hebben meegedaan hartelijk bedankt en vooral user Beathoven voor het initiatief en voor het maken van het lijstje!