Geil huisvrouwtje pakt 2 loodgieters

Een huisvrouw uit het Franse Arras heeft een jaar voorwaardelijke celstraf gekregen. De vrouw in kwestie heeft namelijk twee loodgieters aangerand.

De Française had vorig jaar oktober twee loodgieters over de vloer die haar kachel kwamen repareren. "Als je klaar bent, komt je maar bij mij in bed liggen", zei de dame tegen een van de harde werkers.

Maar toen een van de mannen voorovergebogen stond en daarbij zijn bouwvakkersdecolleté toonde, kon de geile huisvrouw zich niet langer beheersen. Ze sloop achterlangs en pakte hem snoeihard bij de kont. Ook streelde ze zijn rug en andere lichaamsdelen. Hoewel de beste man hier niet van gediend was de Française is namelijk al in de 40 en verslingerd aan de drank , deed zij juist de luiken van haar appartement dicht en deed nog geilere voorstellen.

Toen de loodgieters opnieuw weigerden, ontstak de furie in woede. Ze sloeg een van hen om de oren en smeet de mannen haar huis uit. Naar hun gereedschapskist konden ze fluiten. Toen Bromsnor de volgende dag voor de deur stond om het gereedschap op te eisen, begon ze de huisbaas te slaan.

Tegen de rechter vertelde de vrouw deze week dat ze vorig jaar zichzelf niet was en dat ze nu is gestopt met drinken. Ze is zelfs begonnen aan een opleiding tot hulpverlener. De rechter heeft de vrouw nu een jaar voorwaardelijk opgelegd. Ook moet ze de loodgieters 1.000 euro schadevergoeding betalen.