Lille houdt PSG in bedwang

Paris Saint-Germain is er woensdagavond niet in geslaagd Olympique Marseille van de eerste plaats te verdringen in de Franse voetbalcompetitie. Lille bedwong de landskampioen in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq: 1-1.

Beide treffers kwamen op naam van een speler van PSG. Edinson Cavani opende de score na een halfuur. Nog voor rust werkte Salvatore Sirigu, de Italiaanse keeper in Parijse dienst, de bal in eigen doel. Gregory van der Wiel speelde de hele wedstrijd, Zlatan Ibrahimovic ontbrak. De Zweed kreeg rust.

PSG heeft een punt achterstand op OM. Saint-Etienne is de nieuwe nummer drie door een zege in en op Montpellier: 0-2. Ricky van Wolswinkel scoorde niet. Hij bereidde wel de openingstreffer van Florentin Pogba voor.