Albers tevreden over eerste weekend

Christijan Albers is redelijk tevreden over zijn eerste werkdagen als teambaas van Caterham. De Nederlander zag tijdens de Grand Prix van Engeland Marcus Ericsson met een kapotte wielophanging uitvallen, terwijl Kamui Kobayashi vijftiende werd. De Japanner had in de eerste ronde nog een uitstapje door het gras toen hij de crashende Kimi Räikkönen ontweek.

Albers: "We zijn uiteraard niet tevreden met deze uitslag, maar voor mijn eerste weekend bij het team was het toch heel behoorlijk. Het nieuwe hoofdstuk voor Caterham is nog geen week oud, maar we hebben al gezien dat iedereen op het circuit en in de fabriek bereid is hard te werken om deze renstal vooruit te stuwen."

Een team van Zwitserse en Arabische investeerders nam Caterham afgelopen week over van Tony Fernandes en moet ervoor zorgen dat de renstal vooruitgang boekt. "We zijn allemaal vastberaden om onze doelstellingen voor dit seizoen waar te maken. We hebben veel werk te verzetten, maar we zijn klaar voor de uitdaging en we kijken ernaar uit om over twee weken in Duitsland weer progressie te boeken. Dat is het plan, stapje voor stapje blijven verbeteren."