Man claimt bizar bedrag van alles en iedereen

Een aansteller uit New York heeft diverse instanties aangeklaagd voor een bizar bedrag. Meneer eist het leuke sommetje van 2 sextiljoen dollar. Een 2 met 36 nullen erachter. De 62-jarige man heeft namelijk enorm geleden toen hij in een stadsbus door een werd hond gebeten.

De aanklacht bestaat uit 22 pagina's en is onder meer gericht aan een koffiezaak, een eerstehulppost, de Hoboken Medische Universiteit, de Volksrepubliek China, een Kmartwinkel, de Sint Lucas alarmcentrale, het openbaar vervoer van New York, de spoorwegmaatschappij, het vliegveld en nog heul veul anderen.

De claims van Anton Purisima zijn niet mild. Zo beschuldigt hij de bovengenoemde personen en instanties van letselschade, poging tot moord, discriminatie vanwege zijn afkomst, wraakneming, fraude, intimidatie, het opzettelijk toebrengen van lichamelijk letsel en nog veel meer.

De man zou in een stadsbus door een mogelijk met rabiës besmette hond in zijn vinger zijn gebeten. Als klapper op de vuurpijl zou hij, terwijl hij behandeld werd in het ziekenhuis, zonder toestemming gefotografeerd zijn door een Chinees stel.

Anton beweert dat zijn lijden en de schade die hij opgelopen heeft niet in geld kunnen worden uitgedrukt. In het boek dat zijn aanklacht is, heeft hij een foto ingevoegd van z'n bebloede vingertje.